top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Äntligen SEMESTER!

2 juli 2018


Så här nöjd är man när man vet att man inte kommer behöva ta på sig blåstället på en månad framöver! :) Har varit kul men intensiv vår, så skönt att bara få släppa allt ett tag och foka på mitt.


Mycket som har hänt, midsommar var kul, även om fotbollsmatchen blev mindre kul. Lite extra tråkigt att se folk som man anser vara vänner bete sig som svin på nätet. Tar lite bort nöjet med fotboll för mig. Visst, Durmaz gjorde en dålig match, men han är fortfarande en av de bästa fotbollsspelare Sverige har haft PLUS att han faktiskt satte en av de mål som tog oss till VM till att börja med! Har aldrig fattat varför nättroll inte bara kan - som farfar brukade säga - hålle sin keft, haha. Kul med Mexico i alla fall! Och helt sjukt att tyskland sumpa! Kommer bli spännande fotbollssommar minst sagt!


Har fått så himla mycket svar i en fråga jag la ut på Familjeliv om Skuggholmarna. Folk maila till höger och vänster, med den ena konspirationsteorin efter den andra, alltifrån att det är radioteater till reklam för Almedalen till att det är en sekt, haha. En tjej hade också sammanställt ALL info från klippen så att man lättare skulle kunna googla på olika platser och människor och uttryck som användes. Ska sammanställa allt så snart jag kommit iordning i stugan, känns ändå som att vi kanske kan komma närmare svaret nu när vi är så många som detektivar. :) To be continued...nu: BÄRS! :) :) :)

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page