top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

7 dagars storm??

Uppdaterat: 8 juli 2018

7 juli 2018


Precis när jag trodde att Skuggholmarnas Radiopsykolog, VAD DET NU ÄN ÄR, var slut eller över, så lyckades jag plocka in ett avsnitt igår (!). Vet inte om det är min utrustning eller att det bara inte har sänts något? Har någon annan fått in något?


I avsnittet har det varit sju dagars storm, och "skuggisarna" förbereder sig inför den stora grundardagen. Har försökt kolla YR, men det har inte regnat så många dagar i rad någonstans i närmsta skärgården, utan bara om man rör sig lång ut in i Östersjön.


Det här är kanske första avsnittet som jag på allvar tycker är lite obehagligt, handlar om drömmar och mind control i princip. Ni får lyssna själva helt enkelt.


Det är flera som har klagat på att det är jobbigt att lyssna på klippen på Youtube. Det är där jag har tyckt det varit smidigast att lägga upp fram tills nu, men nu har jag fått hjälp av Helen att sätta upp det som en podcast. Snygg bild fixa hon också!


Lyssna här eller sök på "Skuggholmarna" där du lyssnar på dina podcasts vanligtvis.


7 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page