top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

All by myseeeelff ;)

14 februari 2018


Alla hjärtans dag är alltid lite ångestfyllt när man är singel. Lars på jobbet sa att man ska se det som en dag då man firar kärlek man har i livet generellt. Så låt mig ta tillfället i akt att få fira kärleken till min fantastiska lillasyster. Du är den som gör livet lite enklare. Kör hårt, syrran! <3

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page