top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Den oändliga tröttheten

10 mars 2015


Har varrit så himla trött senaste veckorna. Vet inte om det är kylan, mörkret eller bara livet generellt. Känns som om man borde ha gjort mer och kommit längre i ja, typ, allt. Känner ni så? Har turen att ha fantastiska männikor runtomkring mig, men kan kännas lite trist ändå.

"This too, shall pass" som man brukar säga, antar jag.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page