top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

DET HÄNDER FÖR MYCKET JUST NU!!!!!

1 oktober 2018


Ok, jag vet knappt var jag ska börja. Den här helgen har varit helt sinnessjuk. Eller så är det jag som börjar bli sinnessjuk. Oklart om vad som är vad just nu. :/


Från början: det är en kille som startat en grupp på Facebook för att diskutera Skuggholmarna. Har ju inte facebook själv, men i lördags när jag var hos tor o helen gick vi in och kollade och det är helt sjukt! En massa annat folk hade gått med (över 50 pers!) som också på olika sätt kommit i kontakt med Skuggholmarna eller vårdcentralen, mest via diverse utskick. Och folk har ändå diskuterat fram ganska intressanta teorier kring vad allt kan betyda. Mycket har återkommit i vissa andra diskussioner också, som det här med Walden och självregistrering och det konstiga faxet och annat. MEN sen dök det upp flera grejer som jag HELT HAR MISSAT eller typ inte ens tänkt på att kolla upp. Kommer ni ihåg den där petaromarko-sidan som vi fick någon form av ledtråd till innan? Har har någon gått och letat upp deras adress:
OCH: uppenbarligen på kontakt-sidan så finns det en länk till offertförfrågan som bara leder till en sida som folk har kommit fram till är en sida för att lägga in en kod:


Det har varit någon schiffer eller rebus någonstans tidigare (i något utskick?) som man kommit fram till är Costa Rica, som jag fått i mail också från en tjej jag haft lite kontakt med. Det funkade inte att lägga in när jag försökte, utan fick bara upp ett felmeddelande om att "Tyvärr, offerter tas inte emot" (haha, va?), men när en kille hade gjort det fick han en longitud och latitud-kombination som ledde till Elfviks udde. OCH KARLN ÅKER DIT! Och nej, vi har inte ens RÖRT vid det märkligaste ännu!


När han är där hittar han ett paket, med en nyckel, godis, några piller och ett handskrivet brev, som uppenbarligen är menat till någon annan:


Och brevet:


C.R???? Costa Rica?? Kärleksbrev???? VA?!?!


Och någonstans här kanske jag freakade lite, hehe. Det känns som att det här börjar bli lite för invecklat för att det bara ska vara en politisk kampanj, typ. Och valet är ju över redan!


Sååååååååååå igår tog jag mitt pick och pack och åkte dit själv.... Och här börjar det riktigt konstiga. När jag kommer dit ser jag inget särskilt mer än fin natur och en solig - om än svinkall - dag. Allt är lugnt, men jag förbannar mig att jag inte bad om screen shots på exakta stället som han hittat paketet, kändes som att jag mest lallade runt. Efter ett tag sätter jag mig för att käka min matsäck, och det är då jag börjar få någon jävligt skum känsla. Ni vet som när man känner att det är någon som tittar på en, men det inte är någon där? Stötte på ett par som var ute och promenerade och en snubbe som var ute och gick med sin hund, men annars inte en enda käft. Och känslan bara håller i sig. ÄVEN när jag drar därifrån, känner det typ nu också. Har gått till fönstret och stirrat ut minst tre gånger under tiden som jag skrivit det här, LOL.


I alla fall, så kommer jag hem, och här tror jag på riktigt att jag har tappat det, haha För när jag plockar ur ryggan ser jag (förutom att jag spillt kaffe från termosen på allt) ett litet paket. Med typ hemmagjorda piller i. WHAT THE FUCK?


Så, efter att jag först ballar ur i tio minuter, haha, kommer jag på att det säkert är Tor som stoppat ner i min väska för att jävlas med mig. Men när jag ringer, så SVÄR han att han inte har gjort det. Och jag har känt Tor länge, vi brukar jävlas med varandra, men jag vet inte, jag tror ändå han hade erkänt till slut. Mest för att kunna mobba mig för det. :)


Men det var fan ingen annan än jag som var där! Så det enda rimliga svaret är att jag har blivit komplett skogstokig och typ gjort ett paket själv och stoppat in i min ryggsäck och sen förträngt bort det. Typ som i Mr Robot eller Fight Club, haha. Att inse att man är galen är väl ändå ett tecken på att man är frisk, eller vad man nu brukar säga. Kan inte göra annat än att skratta, för att jag kanske borde släppa det här med Skuggholmarna och bli en normal medborgare i samhället istället. Förlåt, men hur sjukt är inte detta???


Är för övrigt ganska nyfiken på vad det är för piller jag lyckats knåpa ihop under mina blackouts dock. Skulle vara trist om det bara var vitaminer typ, haha.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page