top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Det här med att göra vad man vill

18 juli 2018


Har funderat ganska länge nu på vad jag ska skriva här. Det är mycket som har hänt senaste veckorna med både jobb, semester och kärleken, men känns som om allt mitt fokus har gått åt det här Skuggholmarna-programmet. Det är det enda jag pratar om när jag träffar kompisar, det enda jag tänker på i hängmattan och det som tagit upp hela min tid alla onsdagar och fredagar på senaste tiden, i hopp om att jag kanske kanske kanske kan plocka upp något mer avsnitt. Var går gränsen mellan intresse/nyfikenhet och besatthet?


Lyckades få in ett avsnitt i fredags, men har ärligt talat varit osäker på om jag överhuvudtaget ska ladda upp något mer. Samtidigt som en massa sköna människor hört av sig med tips och bilder och tankar (som jag verkligen uppskattat!) kommer också trollen fram. Jag är ingen offentlig person, och jag har ärligt talat aldrig haft så många läsare här som nu, och har aldrig råkat ut för sånt tidigare. Jag tycker inte heller att jag ska det. Om man inte gillar något jag skriver får man kommentera och diskutera det konstruktivt. Jag är bara en helt vanlig snubbe som försöker dela med mig av något som intresserar mig. Om man vill läsa och lyssna på det, kul. Om inte, så finns det hundra andra hemsidor och bloggar på nätet att gå till. (Rekommenderar Buzzfeed och Woke Sloth om man vill tappa bort några timmar).


Men då jag vet att det finns en handfull, som liksom jag, vill veta mer om programmet lägger jag nu upp det jag hittat. Är för utmattad för att orka diskutera innehållet just nu, men finns här och sökbart i podprogram.


Sorry för surt inlägg, men pallar inte tjafs. Tack alla andra för att ni är så fina och hjälpsamma.0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page