top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Du är INTE rolig!!!

2 oktober 2018


Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL!


Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt jag skrivit om och känner att det skulle vara roligt att jävlas lite. Det hade kunnat vara det, men du går för långt! Att följa efter nån är inte "en kul grej", det är trakasserier och om jag ser dig igen kommer jag att polisanmäla! Så lägg ner, är du snäll.


(Och vad har du gjort av hunden förresten??? Frågar åt en vän, de letar efter bra hundvakter i stan.)

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

bottom of page