top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Fiskarprov på Skuggholmarna????????

Uppdaterat: 11 juni 2018


Lyckades spela in ett nytt avsnitt av Skuggholmarnas radiopsykolog. Det verkar vara någon Margareta Lövik eller Lavik som är programledare, men hittar inte någon info om henne någonstans? Det verkar sändas från någon ö för man talar om något form av "fiskarprov för öbona", men jag vet inte, allt verkar lite konstigt. Rörpost? Manualen? Är det någon forskningsstation? Snälla lyssna! Och berätta vad ni tror att det är! Maila mig på hej@jukkasfaren.se eller kommentera nedan.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page