top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Game of Thrones-vinter

4 mars 2018


Är det bara jag eller har det här varit den längsta vintern i världshistorien? Känns lite som vintern i Game of thrones som bara pågår i all evighet.

Var ute i stugan i helgen och var tvungen att elda mest hela tiden. Till slut drog jag madrassen nära kaminen. Hörde för övrigt roligaste radioprogrammet. Det var typ som Frasier, en psykolog som hjälper folk med deras problem, men hon gav helt sjuka lösningar på det, haha. Någon har rökt mer än cigaretter, tror jag! ;)

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page