top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Gröna fingrar... ;)

Uppdaterat: 11 juni 2018


Kanske måste förlika mig med att jag INTE har de grönaste fingrarna i stan. ;-) Ett försök till rädisor och ett försök till vanlig krukväxt har visat sig bli ett inte så lyckat experiment haha. Tur att det finns affärer man kan handla sin mat i. :)

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page