top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Hur spelar jag in ett radioprogram?

Uppdaterat: 11 juni 2018

Hur gör jag om jag vill spela in ettt radioprogram? Alltså inte ett eget utan ett som går i etern? Vill spela in det där psykolog-programmet. Maila gärna om ni vet hur man gör eller vilken typ av utrustning man behöver. hej@jukkasfaren.se

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page