Sök
  • Jukka

Jag är en resurs! (Lol?)

20 september 2018


Okej, så jag kan ha fått den absolut mest skruvade psykoanalysen gjord på mig precis. Som på läskigt många punkter faktiskt också stämmer. Skickade ju in en självregistrering till Skuggholmarna för någon vecka sedan (se längre ner i bloggen) och förväntade mig ärligt talat inte något svar, eftersom jag inte egentligen blev inbjuden att delta, utan bara svarade på utskrifter av några bilder som en annan skickat till mig. MEN! När man minst anade det, så kom det! Som ett brev på posten. Som ett RIKTIGT brev på posten. Två blad och två spelkort (va?):


Jag passar uppenbarligen bäst som "Första ransonerings-tekniker" på en av de centrala öarna med låg stridsrisk, hahaha. Mycket på grund av mina "praktiska" och "öppna" egenskaper. Ändå sant, men ändå mer sjukt. OCH det är alltså flera öar? Är jag den enda som hela tiden trott att skuggholmarna bara varit en ö?


Och hur obehaglig är inte den där reprimanden i Bilaga 1? Att man i ett personlighetstest svarar "fel" och uppmanas att svara som de säger att man ska svara? Och varför i helvete har de skickat med två spelkort????????????!!!!! Vad ska jag göra med denna information?! Har någon annan som skickat in fått något svar?


Var i stugan i helgen, men fick inte in något mer avsnitt. Är det någon annan som har hört något? Hör gärna av er i så fall.


Fick för övrigt mail från han som startat en Skuggholmarna-grupp på Facebook om att de löst en kod på Petaromarko-hemsidan! Ska hem till Tor och Helen imorgon och be dem gå in och kolla med mig. Håller er uppdaterade!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt