top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Jukka - världsvandraren

20 juli 2018


"And Iiiii will walk five houndred miles, and Iiii will walk five houndred more! TODELUDUU - TODELUDUU - toudelode loude loude lode looo". Hahaha! :)

Har äntligen lyckats ta mig ur min lilla bubbla och lämnat öyn för att se lite mer av skärgården. Tänk att det enda som krävdes var att tor berätta att han skulle ta med en ryggsäck med öl, haha. Vi kom inte superlångt kanske, men hann i alla fall gå tusen mil (TUSEN) med små öl och bad-stopp på vägen. Hann även få njuta av lite av lite barndomsminnen, dagens formidabla fångst:


Hoppas ni har det fint i solen! /Jukka


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page