top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Lärdomar från Läroverket

2 oktober 2018


De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har ingen plats i ett renlevande samhälle.

Lagen och samhället är lika för och mot alla. För de som är mer mottagliga mot den allmänna likheten kommer belöningar att ges. Det är natur. Det är rättvisa.

Musik är en perfekt distraktion och ett korrekterande verktyg. Vid ängslighet och överdjupa tankar, för din energi mot fysiska intryck som rytm, sång och dans.

Sanningen är ett ljus. För de som inte ser sanningen finns enbart mörker. I mörkret snubblar man på inbillade hinder. I ljuset finns ordning. Alla sinnesfriska vill ha ljus.

Havet är vår herre, och Institutet dess mästare.

Ett friskt samhälle har en frisk hierarki. När alla vet sin plats är vi mer produktiva. Visa tacksamhet och respekt mot de som bär det största lasset.

Är du säker på att din tanke är en riktig tanke? Vissa tankar är falska. Var vaksam mot falsk information. Falsk information är en krigshandling.


Sanningen är grund, men världen är outgrundlig.

1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page