top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

LOL, fick dig på bild!

Uppdaterat: 12 okt. 2018

2 oktober 2018


Hahaha, fick dig på bild på väg hem! Bara så att du vet, polisanmälan görs imorgon. Inte ok. Om du vill be om ursäkt kan du maila, du vet troligtvis min mailadress sedan tidigare inlägg, haha. Smakade förresten på pillren som jag gissar att du på något sätt lyckats lägga i min rygga. Smakade kemiskt socker såååååå sockerpiller? LOL! De var i alla fall perfekta till eftermiddagskaffet! Tre var perfekt ratio för lagom sötma. ;-)


PS. Till alla er andra som läser det här: TACK för att ni är så snälla ocjh hjälpsamma. Alla mail, kommentarer och inlägg som jag läst från folk som är lika intresserade som jag på att lösa hela det här Skuggholarna-grejen har varit guld värt och gjort mig genuint glad varenda gång. De senaste månaderna hade på riktigt kännnts sjukt mycket ensammare och konstigare utan er. Vi fortsätter! En dag kommer vi tillsammans komma fram till vad den här skiten egentligen är.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page