top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Ny dag, nytt jobb

27 augusti 2017


Så här ser man ut när man precis kommit hem från första dagen på nya jobbet. Hoppade in i mjukisshortsen innan jag knappt hunnit komma innanför porten, haha. De verkar vara ett skönt gäng. Lite tidigare morgnar, men skönt att inte behöva pendla lika långt varje dag. Nu: en "bra-jobbat-jukka-gintonic". ;)

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page