top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Självregistrering, minsann!

21 augusti 2018

Ok, det här blir snabbt för skriver mitt i lunchen, men nu har jag äntligen fyllt i och skickat in det där självregistreringsformuläret som Skuggholmarna skickade ut för ett tag sedan. Vi får se om jag får något svar, dels pga att jag inte fick brevet själv (utan fick en bild skickat till mig via Jennie, TACK!) och dels på grund av att det är lite dålig kvalité på utskrifterna på grund av det.

Är extra nöjd över svaret på vad jag hade skrivit på den sista konservburksetiketten hehe ("Jukkas Mat") och vad jag hade svarat om min "fru" hade hittat ett fågelbo under min säng. ;-)

Alltså, det här är så konstigt! Älskar det!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page