top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Skuggholmarnas kärleksdirektiv

14 juni 2018


Inatt lyckades jag spela in ett avsnitt till av Skuggholmarnas Radiopsykolog. Det är...unikt. En ganska speciell lektion i hur kärlek och relationer "bör" fungera. Kanske något av det obehagligaste jag någonsin lyssnat på.


Lyssna! Och maila mig om ni vet vem som gjort, var det kommer ifrån eller framförallt VARFÖR. hej@jukkasfaren.se
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page