top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Spridning av falsk information??

2 september 2018


Tvekade ett tag på om jag skulle skriva mer om Skuggholmarna här, då jag för första gången någonsin fick hem ett ganska märkligt brev från Skuggholmarnas Vårdcentral i förra veckan. Och inte bara jag, utan uppenbarligen en massa andra som heter Fredrik Johansson i Stockholm, som på något sätt hittat och hört av sig till mig. Är det här på riktigt? Är det något jag behöver bry mig om? Yttrandefriheten gör väl ändå att man har rätt att skriva om saker som man ser och hör? Känner inte riktigt att något av det jag skrivit känns som "falsk information".


Vad betyder "extra-juridiska åtgärder"? Vad ska dom göra? Stjäla min radio? Hur många Carl-Martin finns det? Och hur konstigt är det inte att man skickar brev till alla Fredrik Johansson i Stockholm?????? HUR KAN DET HÄR BLI KONSTIGARE OCH LÄSKIGARE ÄN VAD DET REDAN ÄR???!!


Lyckades få in ett nytt avsnitt i onsdags, vet inte om jag har missat något avsnitt emellan, har inte varit i stugan på ett tag, men det är helt klart extraordinärt. Finns att lyssna på här och om du söker på Skuggholmarna på itunes eller dyl:Vad fan är det som pågår?!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page