top of page
Sök
  • Skribentens bildJukka

Vad har hänt med Margareta??? Och vad är Petar & Marko???

28 juli 2018


Var 100% säker på att det skulle komma ett nytt avsnitt av Skuggholmarnas Radiopsykolog igår eller i onsdags, men har inte lyckats få in något. Har någon annan av er fått in det?

Det slutade ju så himla abrupt, med att hon blev inkallad och sen lät det som att det var gamla sändningar som sändes, eller hur? Vad är det som händer egentligen??


"Om någon kan ta mig, så kan dom ta dig" säger hon som en av de sista sakerna innan klippet avslutas. Vad betyder det?? Alltså, vad vill man säga med det? Och varför har det inte kommit en fortsättning? Kommer någon annan ta över Skuggholmarnas Radiopsykolog?


Vi är ju ett gäng som har försökt ta reda på vad det här med Skuggholmarna egentligen är för något, vad syftet är och vem som skickar ut, men nu känner jag mig mer förvirrad än någonsin.


DESSUTOM!!!!!!!!!! När jag gick igenom lite gamla mail i morse upptäckte jag en grej som jag måste ha missat när jag kollade på mobilen. En man hörde ju av sig med några fax som han fått skickat till sitt företag (också i Stockholms Skärgård), där två var liknande som det utskick som kommit via post till vissa och ett som bara var en massa olika bokstäver huller om buller. Kollade i lite trådar om folk trodde att det var en kod och fick tips på program för att avkoda, men har i ärlighetens namn mest trott att det var ngt digitalt felskick. MEN! När man kollar närmare på koden så finns det mitt i dolt ett budskap:


"Akutmeddelande till Vanja: www.petaromarko.webnode.se Kontakta för upphämtning."


När man går in verkar det vara en sajt för skärgårdstransport, men när man kollar under kontakt finns det INGA kontaktuppgifter! VAD ÄR DETTA????0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 oktober 2018 De renlevande bör skapa en tankevärld baserat på samhällets bästa. Allt annat är ett hot mot de rättfärdiga. Alla hot skall och kommer hanteras som en krigshandling. Krigshandlingar har

2 oktober 2018 Okej, vem du än är så är det inte roligt. Jag har sett dig följa efter mig både på väg till bussen och nu på lunchen. Och DET ÄR INTE KUL! Jag fattar, du har hittat min sida, sett allt

bottom of page